PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» BERITA » PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU

PENDAFTARAN PELAJAR BAHARU

3 SEPT - Fakulti Sains dan Teknologi Makanan telah menerima seramai 150 pelajar baharu pra-siswazah untuk sesi kemasukan 2018/2019, yang terdiri daripada tiga program, iaitu Bacelor Sains dan Teknologi Makanan, Bacelor Sains (Pengajian Makanan), dan Bacelor Sains (Pengurusan dan Perkhidmatan Makanan). Taklimat fakulti diadakan di Dewan Kuliah Teknologi Makanan 1 dan dirasmikan oleh Dekan, Prof. Dr. Nazamid Saari. Aturcara bermula dengan urusan pendaftaran dan penerangan program pengajian, seterusnya pelajar-pelajar dibawa berjumpa Penasihat Akademik masing-masing untuk maklumat yang lebih lanjut. Kuliah mereka telah bermula pada 10 September yang lalu.

Ucapan aluan oleh Dekan Fakulti, Prof. Dr. Nazamid Saari

Taklimat oleh Timbalan Dekan (Akademik & Hal Ehwal Pelajar), Prof. Madya Dr. Sharifah Kharidah Syed Muhammad

Pensyarah dan pelajar mendengar taklimat di Dewan Kuliah Teknologi Makanan 1

Pendaftaran pelajar dibantu oleh staf dan AJK Persatuan Mahasiswa FSTM (FOSTECH)