PROGRAM LATIHAN ANALISIS MAKANAN 2022 | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» AKTIVITI » PROGRAM LATIHAN ANALISIS MAKANAN 2022

AKTIVITI

Tajuk Acara
PROGRAM LATIHAN ANALISIS MAKANAN 2022
Tarikh
06 Sep 2022 - 09 Sep 2022
Masa
08.00 - 05.00
Lokasi
Fakulti Sains dan Teknologi Makanan
Ringkasan Acara
Program ini adalah sebahagian daripada Project for Human Resource Development in Food Related Areas through Partnership with Universities in ASEAN Region (HRD Project) – Phase 3 di bawah pembiayaan Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries (MAFF), Jepun

Kemaskini:: 24/08/2022 [wannurain]

PERKONGSIAN MEDIA

FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
03 9769 8367
Tiada
WWDfAA0:00:45