PEMANTAPAN DALAM PENYIASATAN DAN PENYEDIAAN LAPORAN KERACUNAN MAKANAN DI PERINGKAT NEGERI SELANGOR | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» BERITA » PEMANTAPAN DALAM PENYIASATAN DAN PENYEDIAAN LAPORAN KERACUNAN MAKANAN DI PERINGKAT NEGERI SELANGOR

PEMANTAPAN DALAM PENYIASATAN DAN PENYEDIAAN LAPORAN KERACUNAN MAKANAN DI PERINGKAT NEGERI SELANGOR

Rabu, 24 April - Prof. Madya Ahmad Faizal Abdul Raziss dan Dr. Noor Azira Abdul Mutalib telah dijembut oleh Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan, Jabatan Kesihatan Negeri Selangor sebagai penceramah jemputan dalam mesyuarat Pemantapan dalam Penyiasatan dan Penyediaan Laporan Keracunan Makanan di Peringkat Negeri Selangor. Tajuk syarahan yang telah dikongsikan ialah Microbial Contamination in Food: Current Updates, Pathogenesis and Insights into Food Poisoning dan Chemical Contaminants in Food: Challenges for Sustainable Food Production.

Program ini telah dijalankan pada 24 April 2024 di Bilik Mesyuarat Perdana, Bangunan TTDI, Shah Alam dan telah dihadiri oleh 65 orang pegawai BKKM dari seluruh Negeri Selangor, khususnya mereka yang terlibat dengan analisis persampelan makanan.

Tarikh Input: 25/04/2024 | Kemaskini: 25/04/2024 | nur_jasni

PERKONGSIAN MEDIA

FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
SXFFHAv~