PERBINCANGAN KERJASAMA STRATEGIK BERSAMA NATIONAL CENTRE FOR FOOD SAFETY (NCFS), PROGRAM KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN, KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» BERITA » PERBINCANGAN KERJASAMA STRATEGIK BERSAMA NATIONAL CENTRE FOR FOOD SAFETY (NCFS), PROGRAM KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN, KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

PERBINCANGAN KERJASAMA STRATEGIK BERSAMA NATIONAL CENTRE FOR FOOD SAFETY (NCFS), PROGRAM KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN, KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Isnin, 22 April 2024 - Perbincangan Kerjasama Strategik bersama National Centre for Food Safety (NCFS), Program Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia Perbincangan kerjasama strategik @FSTM_UPM @Food Tech UPM bersama @NCFS di Kementerian Kesihatan Malaysia, Putrajaya. Terima kasih NCFS kerana sudi menjemput kami. Pensyarah terlibat ialah PM Dr Noranizan Mohd Adzahan (@Nora_Adzahan), Dr Rashidah Sukor dan Dr Ismail Fitry Mohammad Rashedi.

Sumber: https://www.facebook.com/61557674826749/posts/122120474996255827/?mibextid=WC7FNe&rdid=NYcg4aNnQMS7sj77

 

Tarikh Input: 02/05/2024 | Kemaskini: 02/05/2024 | nur_jasni

PERKONGSIAN MEDIA

FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
WXFRPAU~