SIRI WEBINAR KESELAMATAN MAKANAN: APAKAH IMPAK BAHAYA KIMIA DAN MIKROBIOLOGI KEPADA KESELAMATAN MAKANAN? | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» AKTIVITI » 1st INTERNATIONAL SCIENTIFIC SYMPOSIUM ON AGARWOOD (ISSA 2013)

Tajuk Acara
SIRI WEBINAR KESELAMATAN MAKANAN: APAKAH IMPAK BAHAYA KIMIA DAN MIKROBIOLOGI KEPADA KESELAMATAN MAKANAN?
Tarikh
26 Aug 2022 - 26 Aug 2022
Masa
10.00 - 12.00
Lokasi
Zoom
Ringkasan Acara
JEMPUTAN SIRI WEBINAR KESELAMATAN MAKANAN  Laboratori Keselamatan Makanan dan Integriti Makanan, Institut Pertanian Tropika dan Sekuriti Makanan (ITAFoS) dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknikogi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia akan menganjurkan SIRI WEBINAR KESELAMATAN MAKANAN dengan tajuk “Apakah impak bahaya kimia dan mikrobiologi kepada keselamatan makanan?” yang akan disampaikan oleh Dr. Nurul Hawa Ahmad dan Dr. Nuzul Noorahya Jambari. Webinar ini akan berlangsung seperti butiran berikut: Tarikh            : 26 Ogos 2022 (Jumaat) Masa              : 10.00 – 12.00 pagi Medium         : Zoom (https://zoom.us/j/97239058701?pwd=MTJIdCtHaDV1aEZIVHRxRjFLUkdZZz09) Meeting ID    : 972 3905 8701 Passcode     : 165148 Join by SIP : 97239058701@zoomcrc.com FB Live ITAFOS Penyertaan adalah TERBUKA kepada semua dan PERCUMA. E-sijil akan diberikan. Mata CPD latihan akan diberikan untuk staf UPM. Pertanyaan lanjut, boleh ajukan kepada emel n_azira@upm.edu.my

Kemaskini:: 24/08/2022 [wannurain]

FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
SXETQAp~