TRAINING COURSE ON FOOD SAFETY MANAGEMENT 2022 (HACCP AND AUDITING) | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» AKTIVITI » Bacelor Pendidikan (Sains Rumahtangga)

Tajuk Acara
TRAINING COURSE ON FOOD SAFETY MANAGEMENT 2022 (HACCP AND AUDITING)
Tarikh
14 Nov 2022 - 23 Nov 2022
Masa
08.30 - 05.30
Lokasi
VIRTUAL ( ZOOM MEETING)
Ringkasan Acara
Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, UPM akan menganjurkan Food Safety Management Course 2022 (HACCP and Auditing) pada14,15,17,22 dan 23/11/2022 secara dalam talian. Program ini adalah sebahagian daripada Project for Human Resource Development in Food Related Areas through Partnership with Universities in ASEAN Region (HRD Project) – Phase 3 di bawah pembiayaan Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries (MAFF), Jepun. Kursus ini memberi fokus kepada aspek Pengurusan Keselamatan Makanan Jepun, Prinsip HACCP dan Audit berdasarkan Skim Pensijilan HACCP JFS- B/A. Selain itu kumpulan sasaran untuk kursus inu adalah: a) Wakil kerajaan dan akademik yang terlibat dalam Pengurusan Keselamatan Makanan. b) Industri berkaitan yang berminat dengan keperluan JFSM. c) Pihak berkepentingan berkaitan yang berminat dengan Skim Pensijilan HACCP JFS-B/A dan d) Saintis/penyelidik berkaitan topik.

Kemaskini:: 09/11/2022 [shuhada_md]

FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
SXETQA5~