Jabatan Teknologi Makanan | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» PERKHIDMATAN » PERKHIDMATAN MAKMAL OLEH JABATAN DAN BAHAGIAN » Jabatan Teknologi Makanan

Jabatan Teknologi Makanan

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN DI MAKMAL-MAKMAL JABATAN TEKNOLOGI MAKANAN, FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN, UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA SEPERTI BERIKUT:

1. Makmal Pemprosesan Makanan 
2. Makmal Kejuruteraan Makanan 
3. Makmal Sensori
4. Makmal Analisis Sifat Fizikal Makanan
5. Loji Pepandu (FOOD 7)
6. Pusat Pembelajaran Loji Perintis Memproses Jus dan Puri
7. Pusat Pembelajaran Loji Perintis Memproses Produk Daging

 

 

Maklumat lanjut mengenai jenis peralatan dan perkhidmatan 

 

Klik disini untuk ke pautan Sistem Payment Gateway UPM


Sila hubungi pegawai makmal untuk pertanyaan lanjut.

1. Makmal Pemprosesan Makanan - En. Abdul Hadi Mat Amin (abdulhadima@upm.edu.my)
2. Makmal Kejuruteraan Makanan - Pn.Siti Hajar Jelani (hajar.jelani@upm.edu.my)
3. Makmal Sensori - En. Mohamed b. Kidin (macceedean@upm.edu.my)
4. Makmal Analisis Sifat Fizikal Makanan - Pn. Asmawati Mantali (asmawati_m@upm.edu.my)
5. Loji Pepandu (FOOD 7) - Pn. Siti Nazihah Hairul Zaman (sitinazihah@upm.edu.my)
6. Pusat Pembelajaran Loji Perintis Memproses Jus dan Puri - Pn. Normala Abu Bakar (normala_ab@upm.edu.my)
7. Pusat Pembelajaran Loji Perintis Memproses Produk Daging - En. Ahmad Safwan Setaffa (a_safwan@upm.edu.my)

 

 

 

 

 

Kemaskini:: 16/01/2024 [zurainy]

PERKONGSIAN MEDIA

FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
SXDdUAp~