Ceramah Nisfu Sya'aban: Membilang Hari Menuju Ramadhan | FACULTY OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
» ACTIVITIES » Ceramah Nisfu Sya'aban: Membilang Hari Menuju Ramadhan

ACTIVITIES

Event Title
Ceramah Nisfu Sya'aban: Membilang Hari Menuju Ramadhan
23 Feb 2024 - 23 Feb 2024
Location
Event Summary
As-Salam & Salam Sejahtera,
Bersempena dengan bulan Ramadhan yang bakal tiba, Kelab Kebajikan dan Sukan FSTM akan menganjurkan Ceramah Nisfu Sya'aban: Membilang Hari Menuju Ramadhan yang akan disampaikan oleh Prof. Madya Dr. Ahmad Sanusi bin Hj. Azmi, Pensyarah Fakulti Pengajian Quran dan Sunnah, Universiti Sains Islam Malaysia, seperti maklumat berikut:

Tarikh : 23 Februari 2024 (Jumaat)

Masa : 10:00 pagi - 12:00 tengah hari

Tempat : Dewan Kuliah Teknologi Makanan 1 (DKTM 1), Food 1 Fakulti Sains & Teknologi Makanan, UPM

Link Pendaftaran: https://forms.gle/XGfCuAS7PAESNxSm6

Sehubungan itu, YBhg. Prof. Dato'/Prof./Dr./Tuan/Puan, adalah dijemput untuk mengimarahkan lagi majlis ilmu ini. Setiap peserta dari UPM yang menyertai program ini juga akan diberikan mata CPD latihan UPM.

Bersama-sama ini dilampirkan poster program untuk rujukan dan tindakan.

Segala perhatian dan kerjasama semua amatlah dihargai dan diucapkan terima kasih.

Sekian, terima kasih
AJK Kerohanian