Seminar “Membrane Fractionation In Food Industry – Opportunities And Limitations” | FACULTY OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
» NEWS » Seminar “Membrane Fractionation in Food Industry – Opportunities and Limitations”

Seminar “Membrane Fractionation in Food Industry – Opportunities and Limitations”

19 October 2022- Pejabat Timbalan Dekan (Siswazah, Penyelidikan dan Inovasi) telah menjemput Dr Inż. Adriana Łobacz daripada Fakulti Sains Makanan, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Poland sebagai penceramah bagi seminar “Application of Predictive Microbiology Tools in Modelling the Safety of Food Products”.

Seramai 30 orang peserta yang terdiri daripada pensyarah dan pelajar telah menghadiri seminar ini yang telah diadakan di Bilik Kuliah Siswazah 1, Bangunan Food 5, FSTM.

 

 

Date of Input: 25/05/2023 | Updated: 25/05/2023 | lilytahnani

MEDIA SHARING

FACULTY OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
SXFdOAR~