ARTIKEL | FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
» ARTIKEL

ARTIKEL

ARTIKEL 2025

PEMPROSESAN JUS DAN PERALATAN
Khamis, 19 Jun 2025

ARTIKEL 2024

DIET SIHAT DAN PUASA
Selasa, 16 Jul 2024
**

ARTIKEL 2022

ARTIKEL 2021

MINYAK GORENG DAN KANSER
Isnin, 13 Sep 2021
BAHAYA SAKIT SELIAK
Rabu, 04 Ogos 2021
HIDUP TANPA NASI
Rabu, 04 Ogos 2021
MANFAAT KANJI RINTANG CERNA
Rabu, 04 Ogos 2021
BACA LABEL SEBELUM BELI
Rabu, 04 Ogos 2021
KUNYAHAN SECARA SIHAT
Rabu, 04 Ogos 2021
HAR-GO BANTU FAHAMI HACCP
Rabu, 04 Ogos 2021

ARTIKEL 2020

ARTIKEL 2019

KEJAR UNTUNG, CETEK ILMU
Khamis, 18 Jul 2019
DAGING (MANFAAT DAN BAHAYA)
Selasa, 23 Apr 2019

LAIN-LAIN

* Langganan  ** Pautan
FAKULTI SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 8367
Tiada
F, ~noCache [*LIVETIMESTAMP*]
F